Life blog

Published on april 23rd, 2014 | by robbie

0

Weblogs zijn dood, of ik ben oud…

Ik vraag het me af… en ben vast niet de enige, maar hoe levendig de weblog-wereld ooit was, zo dood is hij nu. Wat heeft dit veroorzaakt? Iedereen en z’n hond had een blog en toch was er geen ‘eind’ in zicht…

Zou het dan toch Facebook zijn dat de motivatie/noodzaak om een weblog bij te houden heeft verdrukt? Weblogs waren toch de ‘Social Media’ voor Facebook, Twitter, tumbler etc., zoals een forum dit nog voor de weblogs was, of zit ik er compleet naast?

Een beetje weblog van tegenwoordig heeft een team van redacteuren en neemt nu.nl-achtige vormen aan, alle charme van een zolderkamer schrijvertje lijkt verdwenen. Ik zeg niet dat er geen noemenswaardige blogs geschreven door een eenling meer zijn, ze zijn alleen dun gezaaid. Vroeger moest je ook op zoek, maar tegenwoordig is het aanbod een stuk minder.

Misschien ligt het wel aan mij hoor, ik wordt ouder en merk dat ik wat blijf hangen in oude gewoontes, uit gemak denk ik… ik volg het ook niet allemaal meer. Nee, ik ben nog niet bejaard, maar neem niet meer zoals vroeger de tijd om de ontwikkelingen op dit gebied te volgen. Misschien heb ik daarom wel gewoon een aantal veranderingen niet meegekregen en komt daar mijn vertekende beeld vandaan.

Ik vindt het jammer, goed dat iets ontwikkeld, jammer als het zo veranderd ;)

Tags: , ,


About the Author

verantwoordelijk als er weer een wijziging wordt gemaakt waardoor de website nagenoeg onherkenbaar/onbruikbaar wordt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑